Dutch E-commerce Week 2020

Op woensdag 28 en donderdag 29 oktober was de Dutch E-commerce Week. Kon je er nu niet bij zijn, maar wil je dit event wel achteraf ervaren? Kijk binnen de online omgeving alle (meer dan 60!) sessies terug.

Wat je dan kan zien? Keynotesesies van Shopping Award winnaars Zooplus, Decathlon en NADUVI. Maar ook de Countrymanager van Amazon die vertelt overde eerste stappen binnen de Nederlandse markt. Beerwulf gaat in op de aanpassingen in de Coronatijd en verschillende panels spreken over E-commerce.

Je kunt ervoor kiezen om direct online te betalen of een factuur per post te ontvangen. Kies je voor de optie factuur, dan rekenen we € 7,50 administratiekosten.

     

Heb je vragen over de registratie? Neem contact op met Astrid Westerink:

  +31 (0) 348 41 53 05
  a.westerink@bbp.nl

Wij willen graag dat je op de hoogte blijft van relevante content binnen jouw vakgebied en interessegebieden. BBP Media stuurt je relevant nieuws, artikelen, events, whitepapers en vacatures afhankelijk van je functie en de branche waar je in werkt. Daarnaast worden je gegevens verstrekt aan organisaties wiens sessie je hebt bezocht op ons event. BBP Media gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we dat precies doen vind je in ons privacystatement.


  Tariefkeuze

Kies je tarief. Genoemde tarieven zijn exclusief 21% btw en gelden bij direct online betalen. Op basis van de verstrekte gegevens wordt nagegaan of je recht hebt op het gekozen tarief.

 

Gratis toegang tot de livestream opnames

 

Gebruik je factuuradres bij het aanmelden. Indien je bekend bent in onze database is de volgende stap reeds ingevuld. Je hoeft dan alleen de gegevens te controleren en eventueel aan te passen. Woon je niet in Nederland of België, maar wil je wel het online event bijwonen? Stuur dan een mail naar Astrid Westerink: a.westerink@bbp.nl