Twinkle | Digital Commerce

Digital Commerce

Twinkle belicht de verschillende facetten van digital commerce voor directeuren, managers en andere professionals in de markt. De nadruk ligt op online verkoop aan consumenten, door webwinkeliers, winkelketens en merken. Ook besteedt Twinkle aandacht aan digitale ontwikkelingen op de fysieke winkelvloer. Twinkle bereikt ondernemers, toeleveranciers en beïnvloeders.

* excl. btw

Gebruik je factuuradres bij het abonneren. Indien je bekend bent in onze database is de volgende stap reeds ingevuld. Je hoeft dan alleen de gegevens te controleren en eventueel aan te passen.

Nederland

* verplichte velden. ** Ben je niet in Nederland woonachtig? Dan kun je een Twinkle abonnement nemen met buitenlandtoeslag. De toeslag bedraagt € 85,- (excl. btw) per jaar. Wil je een abonnement voor het buitenland aanvragen, stuur dan een mail naar onze klantenservice.

Direct na je online aanmelding ontvang je de bevestiging per e-mail. Genoemde tarieven zijn exclusief btw. Abonnementen kunnen op elk gewenste datum ingaan en worden afgesloten tot wederopzegging. Opzegging kan alleen schriftelijk en tenminste zes weken voor afloop van de abonnementsperiode van een jaar.

Heb je een vraag over een abonnement, bezorging, of betaling? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 (0)348 41 53 05 (maandag t/m vrijdag 09.00 – 17:00 uur) of mail naar service@twinklemagazine.nl.