Twinkle | Digital Commerce

Digital Commerce

Twinkle belicht de verschillende facetten van digital commerce voor directeuren, managers en andere professionals in de markt. De nadruk ligt op online verkoop aan consumenten, door webwinkeliers, winkelketens en merken. Ook besteedt Twinkle aandacht aan digitale ontwikkelingen op de fysieke winkelvloer. Twinkle bereikt ondernemers, toeleveranciers en beïnvloeders.

* excl. btw

Gebruik je factuuradres bij het abonneren. Indien je bekend bent in onze database is de volgende stap reeds ingevuld. Je hoeft dan alleen de gegevens te controleren en eventueel aan te passen.

Nederland

* verplichte velden. ** Je bent niet in Nederland woonachtig? Dan kun je een Twinkle-plus abonnement nemen met buitenlandtoeslag. Het tarief voor België is € 195,- per jaar (excl. btw), voor alle andere landen binnen Europa is dat € 222,50 (excl. btw). Wil je een abonnement voor het buitenland aanvragen stuur dan een mail naar onze klantenservice.

Abonnementen worden afgesloten tot wederopzegging. Opzegging kan alleen schriftelijk en tenminste zes weken voor afloop van de abonnementsperiode van een jaar.

Heb je een vraag over de abonnementen? Neem contact op met Evelien Bos: +31 (0) 348 41 53 05 of mail naar service@twinklemagazine.nl.