Direct na je online aanmelding ontvang je de bevestiging per e-mail. Daarnaast sturen wij een week voor het event een informatiemail. Je toegangsbadge ontvang je bij de inschrijfbalie. Je kunt de e-mailbevestiging meenemen als bewijs van inschrijving. Je kunt ervoor kiezen om (bij betaalde kaarten) direct online te betalen of een factuur per post te ontvangen. Kies je voor de optie factuur, dan rekenen we € 7,50 administratiekosten.
Kun je onverhoopt niet komen, annuleer dan schriftelijk (brief, e-mail) voor 14 september 2021. Wij zullen hiervoor (bij betaalde kaarten) € 100,- (excl. BTW) administratiekosten in rekening moeten brengen. Na 14 september 2021 is het niet meer mogelijk te annuleren en brengen wij bij betaalde kaarten het volledige bedrag in rekening. Heb je een gratis kaart en kan je onverhoopt niet komen dan stellen we een tijdige annulering op prijs. Bij verhindering kun je altijd iemand anders in jouw plaats laten gaan. Je dient dit wel voortijdig schriftelijk te melden aan de klantenservice van BBP Media. Voor ShoppingTomorrow relaties zijn de kaarten op naam gesteld en niet overdraagbaar aan derden.
Heb je vragen over de registratie? Neem contact op met Kimberly de Groot: +31 (0) 348 41 53 05 of k.degroot@bbp.nl.
Wij willen graag dat je op de hoogte blijft van relevante content binnen jouw vakgebied en interessegebieden. BBP Media stuurt je relevant nieuws, artikelen, events, whitepapers en vacatures afhankelijk van je functie en de branche waar je in werkt. Daarnaast worden je gegevens verstrekt aan organisaties wiens sessie je hebt bezocht op ons event. BBP Media gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we dat precies doen vind je in ons privacystatement.
heb je vragen rondom de huidige coronamaatregelen? Bekijk onze veelgestelde vragen

Gratis kaarten

Let op: Gratis kaarten van ShoppingTomorrow-experts zijn persoonsgebonden.

 

Kaarten

 

Actiecode

 

Gebruik je factuuradres bij het aanmelden. Indien je bekend bent in onze database is de volgende stap reeds ingevuld. Je hoeft dan alleen de gegevens te controleren en eventueel aan te passen.

* verplichte velden. Genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW en gelden bij direct online betalen.