Grand Prix Content Marketing
Grand Prix Content Marketing
Wij vragen je om jouw contactgegevens volledig en correct in te vullen. Na aanmelding via dit registratieformulier ontvang je een bevestigingsmail. Uitleg over de procedure voor het inzenden van de cases volgt.

Per registratiemoment mag je zoveel cases inzenden als je wil. Let op: Je mag je case maar voor 1 award inzenden. Wel kun je eenzelfde case voor een award en één (of meerdere) bekroning(en) inzenden. Ook kan je je voor verschillende awards inschrijven, mits het verschillende cases betreft.

Wil je op een later moment nog een caseaanmelding doen? Dat kan, echter wel met een ander emailadres. Elke registratie is gekoppeld aan één uniek emailadres.

Je kunt cases inzenden van contentproducties die gestart zijn in de periode van 1 juli 2021 – 31 augustus 2022.

Elke organisatie mag zich inschrijven. Voor bureaus geldt echter dat inschrijvingen voor de Grand Prix Content Marketing alleen bedoeld zijn voor werk voor externe (niet financieel gelieerde) opdrachtgevers.
Voor vragen over het inschrijven van je case kun je contact opnemen met Kimberly de Groot: +31 (0)348 415 305 of k.degroot@bbp.nl

Voor vragen over het inzenden van je case kun je contact opnemen met Rianne van Dongen: +31 (0) 348 48 50 88 of r.vandongen@bbp.nl.
Wij willen graag dat je op de hoogte blijft van relevante content binnen jouw vakgebied en interessegebieden. BBP Media stuurt je relevant nieuws, artikelen, events, whitepapers en vacatures afhankelijk van je functie en de branche waar je in werkt. Daarnaast worden je gegevens verstrekt aan organisaties wiens sessie je hebt bezocht op ons event. BBP Media gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we dat precies doen vind je in ons privacystatement.

De inschrijfkosten voor een Award case-inzending bedragen € 400,-* per case voor leden van Platform Content en Custo. Voor niet-leden € 450,-* per case-inzending.

Ik meld me aan voor: *

De inschrijfkosten voor een Bekroning case-inzending bedragen € 150,-* per case.

Gebruik je factuuradres bij het aanmelden. Indien je bekend bent in onze database is de volgende stap reeds ingevuld. Je hoeft dan alleen jouw gegevens te controleren en eventueel aan te passen.

 

* verplichte velden. Genoemde tarieven zijn exclusief 21% BTW.